Αντάμωσαν και γλέντησαν στον Κλοκοτό

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το ετήσιο πανηγύρι στο οποίο κυριάρχησε η πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο δημοτικό διαμέρισμα του Κλοκοτού του Δήμου Φαρκαδόνας με αφορμή την γιορτή της Αγίας Παρασκευής.

Η τοπική κοινότητα διοργάνωσε μια εξαιρετικά όμορφη εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε το πολιτιστικό στοιχείο, με την παρουσίαση χορών από διάφορες περιοχές της χώρας και της Θεσσαλίας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα χορευτικά τμήματα του παιδικού, του εφηβικού και των ενηλίκων του Κλοκοτού, που παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα που προετοίμασε η χοροδιδάσκαλος κα Γιάννα Αλεξίου.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε πλήθος κόσμου που διασκέδασε απολαμβάνοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα. Βέβαια στον Κλοκοτό βρέθηκαν και άνθρωποι που έλκουν την καταγωγή τους από το χωριό και διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως επίσης και του εξωτερικού. Κάτοικοι και επισκέπτες έγιναν ένα, καθώς η εκδήλωση αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία να ανταμώσουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν όλα εκείνα τα στοιχεία που προσφέρει ο Πολιτισμός και η Παράδοση.

Τις ευχές για καλό καλοκαίρι απηύθυναν σε κατοίκους και επισκέπτες ο εφημέριος του χωριό π. Απόστολος Στεργίου, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Θανάσης Κοσμάς. Στάθηκαν στο πολύπλευρο πολιτιστικό έργο που παράγεται στο χωριό, μη παραλείποντας να δεσμευτούν ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και μελλοντικά με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής παράδοσης και κληρονομιάς.

 


1 σχόλιο

  1. Ηταν όλα τέλεια συγχαρητήρια σε όλους