Αντάμωσε με τους συντοπίτες Κρηνιώτες ο νέος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης

Ο κ. Γιώργος Μανώλης έλκει την καταγωγή του από το χωριό της Κρήνης Τρικάλων που επισκέπτεται συχνά καθώς διατηρεί φιλικές και συγγενικές σχέσεις με κατοίκους της κοινότητας

Λίγο πριν αναλάβει τα ηνία του Δήμου Τεμπών, ο Γιώργος Μανώλης επισκέφτηκε την Κρήνη Τρικάλων για να συμμετέχει στο 9ο Αντάμωμα με την Παράδοση που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.

Ο Γιώργος Μανώλης που έλκει την καταγωγή του από το χωριό της Κρήνης, γενέτειρα των γονιών του, έγινε δεκτός με θέρμη από τους συντοπίτες του, πολλοί εκ των οποίων έσπευσαν να τον συγχαρούν για την νίκη τους στις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Ο κ. Μανώλης επισκέπτεται συχνά το χωριό της Κρήνης καθώς διατηρεί φιλικές και συγγενικές σχέσεις με πολλούς κατοίκους της Κρήνης.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την μεγάλη διοργάνωση, που αποτελεί ευκαιρία για ανταμώσουν φίλοι και συγγενείς. Ο ίδιος για μια ακόμη φορά έμεινε ενθουσιασμένος από την διοργάνωση, υποστηρίζοντας σε φίλους ότι κι εκείνος με την σειρά του με την ανάληψη των καθηκόντων του στο Δήμο Τεμπών θα δώσει έμφαση σε πολιτιστικές δράσεις, ανάλογες με αυτές που διεξάγονται στην Κρήνη.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *