Αντιδράσεις Κοκκινίδη και Κουτσοδήμου για το έργο στα «Εικονίσματα»

Ψηφίσαμε κιόσκι κι ερχόμαστε να παραλάβουμε κερκίδες» τόνισαν στο δημοτικό συμβούλιο και σε δηλώσεις τους σήμερα το πρωί

Τελικά ούτε ο Αγιασμός που τελέστηκε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, βοήθησε ώστε να επέλθει η ηρεμία στο δημοτικό συμβούλιο.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ιδιαίτερα κατά την συζήτηση του θέματος της συγκρότησης επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Δημιουργία χώρων αναψυχής Οιχαλίας, Αχλαδοχωρίου, Γριζάνου.

Ένα θέμα, το οποίο για κάποιους δημοτικούς συμβούλους θεωρούνταν διαδικαστικού χαρακτήρα και το οποίο δεν θα προκαλούσε εντάσεις. Αντιθέτως οι αντιδράσεις που διατυπώθηκαν δια στόματος κ. Κώστα Κοκκινίδη, δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης υπήρξαν έντονες, ανεβάζοντας ιδιαιτέρως τους τόνους.

Ο κ. Κοκκινίδης απευθυνόμενος στο δήμαρχο, σημείωσε ότι το δημοτικό συμβούλιο έρχεται να παραλάβει ένα έργο το οποίο διαφέρει σε σχέση με εκείνα που είχαν αποφασιστεί, κι αντί για την κατασκευή πάγκων κι ενός κιόσκι, δημιουργήθηκαν κερκίδες.

«Άλλα είχαμε πει και ψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο κι αλλά κάναμε. Δημιουργήσαμε κερκίδες στο συγκεκριμένο σημείο, τις οποίες θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει ως έκτρωμα. Τι να παραλάβουμε τις κερκίδες. Εμείς στο δημοτικό συμβούλιο είχαμε ψηφίσει την κατασκευή κιόσκι και πάγκων κι όχι κερκίδων», τόνισε ο κ. Κοκκινίδης, ζητώντας από το προεδρείο να του δοθεί η μελέτη που είχε ψηφιστεί σε παρελθούσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα ο ίδιος καταφέρθηκε και εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Αναγνώστου, ο οποίος απευθυνόμενος στο δημοτικό σύμβουλο τον εξηγούσε ότι κατά το παρελθόν είχε ψηφίσει την μελέτη.

«Κακώς την ψήφισα τότε, μιας και δεν είχα μπροστά μου την μελέτη, αλλά μας την διαβάζεται», ανέφερε στρέφοντας τα βέλη και στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γριζάνου κ. Αχιλλέα Κακαδιάρη.

Η κόντρα μεταξύ κ. Κοκκινίδη και δημάρχου συνεχίστηκε μιας και ο κ. Μεριβάκης ανέφερε στο δημοτικό σύμβουλο ότι «έρχεστε να μας πείτε ότι δεν σας άρεσε το έργο, την στιγμή που έχουν μεσολαβήσει αποφάσεις για τα τεύχη δημοπράτησης και της έγκρισης μελετών».

Διευκρινήσεις γύρω από το έργο ζήτησε και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Δήμος Μανιώτης μιας κι όπως τόνισε την περίοδο που ψηφιζόταν μελέτη και τεύχη δημοπράτησης δεν είχε αναλάβει δημοτικός σύμβουλος.

Το πρωί της Τρίτης έντονες αντιδράσεις προέκυψαν κι από πλευράς προέδρου του Αχλαδοχωρίου κ. Βασίλη Κουτσοδήμου, ο οποίος διαφωνεί με τη μορφή που έλαβε το έργο σήμερα.
1 σχόλιο

  1. Καλά τα λες Κώστα αλλά φωναζες
    στην αρχή κσι στο τέλος τα ψήφισες Τζάμπα μάγκας είσαι και εσύ . Φωνάζεις για τα μάτια και μετά τα ψηφίζεις