Αντίο στο σχολείο είπαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας

Καλοκαιρινή γιορτή για το κλείσιμο του σχολικού έτους παρουσία γονιών και συγγενών που χειροκρότησαν το ταλέντο των παιδιών

Το σχολείο πλέον τελείωσε. Καιρός για ξεκούραση για διακοπές, για βόλτες με το ποδήλατο, για πολύωρο παιχνίδι, στις πλατείες και στα πάρκα της Φαρκαδόνας. Αυτή τη χαρά δεν θα μπορούσαν να μην την γιορτάσουν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας. Φρόντισαν τις προηγούμενες ημέρες και με την συνεργασία των δασκάλων τους, προετοίμασαν την δική τους σχολική εκδρομή. Το πρόγραμμα της σχολικής εκδήλωσης, ξεδιπλώθηκε στο προαύλιο του διδακτηρίου παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να καμαρώσει το ταλέντο των μαθητών.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Τσάκαλος, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές και τους γονείς καλό καλοκαίρι και χαρούμενες διακοπές. Στάθηκε στο έργο του σχολείου, αλλά και στις επιτυχημένες δράσεις που ανέπτυξαν τα παιδιά που έκαναν υπερήφανους τους γονείς και τους δασκάλους τους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με αθλοπαιδιές, τραγούδια και χορούς απ’ όλες τις τάξεις του σχολείου που πραγματικά μάγεψαν και εντυπωσίασαν τους όλους εκείνους που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Αύριο και επίσημα οι μαθητές θα επισκεφτούν για τελευταία ημέρα το σχολείο και θα ανανεώσουν το ραντεβού τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *