Αντίο στο σχολείο, καλημέρα στο καλοκαίρι για τους μαθητές του 1ου και 2ου Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Καλοκαιρινές εκδήλώσεις διοργάνωσαν μαθητές και δάσκαλοι του 1ου και 2ου  δημοτικού σχολείου της Φαρκαδόνας

Οι μαθητές των δημοτικών σχολείου Φαρκαδόνας είπαν αντίο στα μαθήματα και είναι έτοιμοι να χαρούν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους διοργάνωσαν την αποχαιρετιστήρια γιορτούλα τους που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους παρευρισκόμενους.

Συγκινησιακό υπήρξε το κλίμα για τα παιδιά που αποχαιρετούσαν το δημοτικό σχολείο και σε τρεις μήνες θα περάσουν το κατώφλι του γυμνασίου.

Οι μαθητές, μέσα από τα τραγούδια τους, τις γυμνασικές επιδείξεις, τα ποιήματά τους αλλά και το θεατρικό έργο που παρουσίασαν, κατάφεραν να ταξιδέψουν το ενήλικο κοινό: γονείς, συγγενείς, φίλους αλλά και τους ίδιους τους δασκάλους, σε έναν κόσμο όλο όνειρα και προσδοκίες για το μέλλον. Τα παιδάκια της πρώτης δημοτικού που προχωρούν και αυτά στο επόμενο σκαλοπάτι της εκπαίδευσης, αποχαιρέτησαν τα παιδιά της έκτης τάξης δείχνοντας την ομαδική προσπάθεια και τη συναδέλφωση μεταξύ των μαθητών.

Συγκινημένοι και οι δάσκαλοι των σχολείων, που αποχαιρέτησαν τους μαθητές της τελευταίας τάξης του σχολείου. Εκπαιδευτικοί που προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια  τα εφόδια και την θέληση για μάθηση.

Ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο για το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε