«Απασφάλισε» μέσω ερτζιανών κατά της δημοτικής Αρχής ο Δήμος Μανιώτης

«Απασφάλισε» για μια ακόμη φορά, εναντίον της δημοτικής Αρχής, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Δήμος Μανιώτης. Στη διάρκεια της φιλοξενίας του στο «Ράδιο Ζυγός» το μεσημέρι του Σαββάτου και στην ενημερωτική – ειδησεογραφική εκπομπή «Ράδιο ΖΥΓΟΣτάθμιση», προσκεκλημένος των δημοσιογράφων Θανάση Τσαγγαρά και Δημήτρη Παδιού, βίωσε μια μίνι «ανάκριση». Δεν δίστασε να σχολιάσει ανοιχτά τις πράξεις και τα έργα της δημοτικής Αρχής, μιλώντας για διάφορα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, εστιάζοντας την προσοχή του σε θέματα της ΔΕΥΑΦ.

Ωστόσο μέσα από τη δημοσιογραφική «ανάκριση» με έξυπνο τρόπο και την πολιτική ευγένεια που τον διακρίνει, κατάφερε να ελιχτεί, χωρίς να αποκαλύψει ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξει στις προσεχείς εκλογές, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

Οι απόψεις του κ. Μανιώτη σχετικά με τις οφειλές και τους στρατηγικούς κακοπληρωτές της ΔΕΥΑΦ είναι γνωστές μιας και διατυπώθηκαν σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ήρθε να τις επαναλάβει μέσω ερτζιανών επισημαίνοντας ότι «Η ΔΕΥΑΦ είναι ένα θέμα για το οποίο θα είμαι ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στην τωρινή δημοτική Αρχή, στο δήμαρχο που είναι και ο πρόεδρος της καθώς και σε όσους εμπλέκονται άμεσα και μπορούσαν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της.».

Δεν στάθηκε μονάχα σε αυτό και ήρθε να συμπληρώσει:

«Αποφασίσαμε στο συμβούλιο της ΔΕΑΥΦ να γίνει διακοπή υδρομέτρων σε στρατηγικούς κακοπληρωτές που εκμεταλλεύονται την ευαισθησία μας προς τις ευπαθείς ομάδες. Αλλά ο κ. Μεριβάκης που θα διεκδικήσει εκ νέου τη ψήφο των δημοτών δεν θέλησε να το εφαρμόσει, παραπλανώντας τόσο τους δημοτικούς συμβούλους, όσο και τους συνεπείς καταναλωτές. Επίσης πρότεινα στο δήμαρχο βεβαίωση οφειλών μέσω δημοσίου ταμείου, ένα μέτρο που θα απέδιδε έσοδα και στην επόμενη δημοτική Αρχή, πρόταση ΠΟΥ έπεσε στο κενό. Πλέον δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την δημοτική Αρχή για τα προβλήματα της ΔΕΥΑΦ».

Σε συνέχεια των ερωτήσεων ο Μανιώτης επέκρινε τη παρούσα δημοτική Αρχή, χαρακτηρίζοντας ως απλή διαχειρίστρια της καθημερινότητας, μιας και δεν έπραξε τίποτα περισσότερο από τα αυτονόητα, την καθαριότητα και λοιπές παρεμβάσεις για την διευκόλυνση των δημοτών, για τα οποία έχουν επιβαρυνθεί μέσω των δημοτικών τελών.

Σε ερώτηση, αν υπάρχει προοπτική στην περιοχή μας, ήταν άμεσος και κατανοητός.

Βεβαίως, είπε, και υπάρχει προοπτική η οποία δεν εξαρτάται μόνο από τη πλευρά της πολιτείας αλλά και από τους δημότες. Η σχέση μεταξύ αυτών των 2 είναι αμφίδρομη.

Φυσικά ο ίδιος αντιλαμβάνεται τις όποιες δυσκολίες και κλείνοντας ήρθε να εξηγήσει «δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι σε μια μέρα αλλά μπορούμε τουλάχιστον να βάλουμε τα θεμέλια για να γίνει αυτό στο μέλλον, προετοιμάζοντας ανιδιοτελώς το έδαφος για την επόμενη δημοτική Αρχή.
4 Σχόλια

 1. Χρήστος Ζαφείρης και Ζιωγκος Απόστολος τσακουτε τα και φερτε τα σφουρλα

 2. Ζιωγκος Απόστολος
  13/01/2019 at 21:48

  Καλά κάνει ο δήμαρχος γιατί βρήκε πρόσφορο έδαφος.Βγαλαμε μόνοι μας τα μάτια μας.Η Οιχαλία,το μεγαλύτερο χωριό του δήμου μας κάνει κουμάντο το Τσιοτι.Καλα να πάθουμε.Πρις γνώση και συμμόρφωση.

 3. Νατσινας Ξανθος.
  13/01/2019 at 21:34

  Θα χαιρόμουν εάν τα τέσσερα χρόνια είχαν την θέληση να δώσουν μέσα από τα καλέσματα των σωματείων και τα κινήματα,ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του δήμου.Αλλα ποτέ δεν είναι αργά,μόνο που τώρα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους για την Παντελή απουσία τους,ερχόμενη ως σωτήρες του δήμου μας.

 4. Χρήστος Ζαφείρης
  13/01/2019 at 20:11

  Παρακολουθώ τα άρθρα του κυρίου Μανιώτη στην εφημερίδα σας και εκπλήσσομαι ευχάριστα. Χαίρομαι πολύ που στην περιοχή μας υπάρχουν νέοι με τέτοιο επίπεδο και μόρφωση.
  Χαίρομαι επίσης που λέει τα πράγματα με το όνομά τους στην αναφορά του στην παράταξη Μεριβάκη που αν μη τι άλλο όλοι οι δημότες και όχι μόνο γνωρίζουν.
  Επιτέλους ας γυρίσουμε την πλάτη στο παλιό το σάπιο και ας υποστηρίξουμε τους νέους τους άφθαρτους και τους μορφωμένους που θέλουν να αλλάξουν το κατεστημένο.