Απερίγραπτη η χαρά των παιδιών της Κρήνης

Απήλαυσαν τις περιπέτειες του Καραγκιόζη με δημιουργό το Κοσμά Παναγιώκα στο πλαίσιο της περιοδείας του παιδικού 18ημερου που υλοποιεί σε όλα τα χωριά ο Δήμος Φαρκαδόνας

Απερίγραπτη υπήρξε η χαρά των παιδιών της Κρήνης το βράδυ της Πέμπτης κατά την παράσταση του Θεάτρου Σκιών με εμπνευστή το Κοσμά Παναγιώκα. Τα παιδιά απήλαυσαν μια εξαιρετικά όμορφη παράσταση, γελώντας μέχρι δακρύων από τα καμώματα και τις περιπέτειες του Καραγκιόζη, της οικογένειας και των φίλων του.

Η πλατεία της Κρήνης γέμισε από τα παιδάκια του χωριού, που υπομονετικά περίμεναν από το απόγευμα κιόλας μέχρι να ξεκινήσει η παράσταση.

Κι όταν το πανί φωτίστηκε και ο Κοσμάς Παναγιώκας πήρε στα χέρια του τις φιγούρες του Καραγκιόζη και των άλλων ηρώων του Θεάτρου Σκιών, η χαρά ήταν έκδηλη.

Το παιδικό κοινό, ο αυστηρότερος κριτής, σύμφωνα με τον κ. Παναγιώκα, αντάμειψε τον δημιουργό με το πιο ζεστό χειροκρότημα, ανανεώνοντας ο ίδιος το ραντεβού σε μια νέα εκδήλωση.

Την παράσταση παρακουλούθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης, ο αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού κ. Ηλίας Καραμάνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάκης Χαλκιάς κ.ά.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρήνης διένειμε στα παιδιά έντυπο με την Ιστορία του Καραγκιόζη, ενώ μετά το πέρας της παράστασης μοίρασε στα παιδιά παγωτά και δροσερά νεράκια.