Από σήμερα Δευτέρα οι εγγραφές στο ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας

Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν στο σχολείο για να καταθέσουν την αίτηση με τη βοήθεια των καθηγητών

Ξεκινούν από αύριο Δευτέρα και στο ΕΠΑ.Λ. της Φαρκαδόνας οι εγγραφές των μαθητών.
Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, μπορούν να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.
Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis. Στην περίπτωση ανήλικου μαθητή ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους ο οποίος δε διαθέτει κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής κατά τη διαδικασία της εγγραφής στο σχολείο.
Επίσης, στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες δε διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.
Για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στην Α΄ τάξη ΕΠΑ.Λ. και αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxis, μπορούν να απευθύνονται στο Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ., ο οποίος έχει τη δυνατότητα να δηλώσει, μέσω των προσωπικών του κωδικών taxis, την προτίμηση που τους υποβάλλει εγγράφως με υπεύθυνη δήλωση, ο κηδεμόνας των ανήλικων ή οι ενήλικες μαθητές. Από την πλευρά του ο διευθυντής τους ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας και οι καθηγητές καλούν τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν το σχολείο και να καταθέσουν την αίτηση με τη δική τους βοήθεια.