Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πριν από λίγο στην Κρήνη Τρικάλων (Προσοχή! Σκληρές εικόνες!)

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή μετά την παράσυρση αγριογούρουνου από ΙΧ στο δρόμο που συνδέει το χωριό με την Οιχαλία 

Για πολλούς κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας που ζουν έντονα το πρόβλημα θεωρούνταν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό. Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, αλλά μονάχα με υλικές ζημιές.

Άγιο είχε σήμερα το βράδυ ένας νεαρός ηλικιακά οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από Κρήνη προς Οιχαλία. Κινούμενος με το όχημά του στην περιφερειακή οδό που συνδέει τα δύο χωριά, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου, παρέσυρε αγριογούρουνο βάρους μεγαλύτερο των 100 κιλών, που διέσχιζε παράλληλα το οδόστρωμα.

Ο οδηγός σύμφωνα με το ΚΡΗΝΗ LIVE δεν κατάφερε να αποφύγει το άγριο ζώο, καθώς εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του. Το παρέσυρε, ευτυχώς ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει το όχημα στο οδόστρωμα χωρίς να εκτραπεί και να ανατραπεί. Φυσικά το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές καθώς το άγριο ζώο ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Το γεγονός έρχεται να θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους τόσο της Κρήνης, όσων και των άλλων χωριών. Να επιστήσει την προσοχή των οδηγών, αλλά ταυτόχρονα να εντείνει τις πιέσεις για την λήψη μέτρων, όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να μη θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

Ρεπορτάζ: Χαρης Θεοδωράκης


2 Σχόλια

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΣ
    30/08/2017 at 10:57

    ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΣ
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ….ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ….ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ