Από την Αγρελιά ξεκίνησε τις περιοδείες του ο Βασίλης Κακαλιας

Από τον τόπο καταγωγής του Νίκου Τσιλιμίγκα ξεκίνησε να περιοδεύει περιφερειακά του νομού, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» Βασίλης Κακάλιας

Στην Αγρελιά Τρικάλων βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» Βασίλης Κακάλιας.

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο Οιχαλιώτης γιατρός αποφάσισε να εκκινήσει την προεκλογική του πορεία, εκτός τοπικών συνόρων, στην περιφέρεια του νομού Τρικάλων, από τον τόπο καταγωγής του στενού του φίλου και υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκου Τσιλιμίγκα, που αποτελεί κομμάτι της ομάδας του.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος επισκέφτηκε την Αγρελιά, περιόδευσε στο χωριό, λαμβάνοντας άκρως θετικά μηνύματα από τους κατοίκους. Ο γιατρός έγινε δεκτός με ενθουσιασμό με τους κατοίκους να βλέπουν στην παρουσία του, το πρόσωπο του δικού τους ανθρώπου, του συντοπίτη και συγχωριανού τους, καθηγητή της Καρδιοχειρουργικής, Νίκου Τσιλιμίγκα.

Ο Βασίλης Κακάλιας, αποτελεί ένα ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο για την Αγρελιά, καθώς έχει επισκεφτεί το χωριό αρκετές στιγμές κατά το παρελθόν. Έχει αρκετές γνωριμίες, οι οποίες ως είναι φυσικό θα τον στηρίξουν αναδεικνύοντας την 26η Μαΐου περιφερειακό σύμβουλο.