Από την Οιχαλία καταγόταν ο 53χρονος πατριός που αυτοκτόνησε μετά την καταγγελία ότι ασέλγησε στη 10χρονη θετή του κόρη

Κατά πληροφορίες ο 53χρονος αυτοκτόνησε επειδή η σύζυγός του, μια 35χρονη από την Αλβανία, τον κατήγγειλε για ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης κόρης της από τον πρώτο της γάμο.

Από την Οιχαλία καταγόταν ο 53χρονος  που βρέθηκε απαγχονισμένος, σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη, απέναντι από το Θριάσιο Νοσοκομείο, στη Δυτική Αττικής πριν από δέκα περίπου ημέρες. «Συγχώρεσε με γι’ αυτό που έκανα», έγραφε το μήνυμα που άφησε πίσω του με αποδέκτη την Αλβανίδα σύζυγο του.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, η 35χρονη Αλβανίδα σύζυγός του κατήγγειλε ότι ο άντρας της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης που έχει από τον πρώτο γάμο της. Ο 53χρονος Νεοχωρίτης–με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα ακόμη παιδί τριών ετών σήμερα- φέρεται να της υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει, αρκεί εκείνη να μην πάει στην αστυνομία. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, το βράδυ του Σαββάτου 15/12 η γυναίκα πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα της Δυτικής Αττικής και κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης της.

Τελικά, ο 53χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του αυτοκτονώντας. Με την υπόθεση έχει εμπλακεί και το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενώ το 10χρονο κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, για διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία της μητέρας της.