Από την ζωγραφική στην αυτοδιοίκηση η Λεμονιά Γιώτα

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος έρχεται να κάνει το «Νέο Ξεκίνημα» με το Μιχάλη Μπαγιώτη και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Νέο Ξεκίνημα» στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιχειρεί να πραγματοποιήσει η Λεμονιά Γιώτα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη.

Πλέον η ίδια μαζί με τους συνυποψήφιους του συνδυασμού της έχει ριχτεί στην εκλογική μάχη για μια νικηφόρα πορεία για το συνδυασμό της αλλά ταυτόχρονα και για την ίδια.

Η κα Γιώτα εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξη γεγονός που πηγάζει από την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στο συνδυασμό που ηγείται ο Μιχάλης Μπαγιώτης, μιας και τα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Πλέον και η ίδια επιταχύνει μιας και η μέρες που απέμειναν έως τις εκλογές είναι ελάχιστες και απαιτείται μεγάλη ενεργοποίηση.

Αναφορικά με την κα Λεμονιά Γιώτα κατάγεται και διαμένει με την οικογένειά της στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας. Είναι πτυχιούχος Παρασκευάστρια- Βοηθός Μικροβιολόγου και κατά το παρελθόν εργάστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα σπούδασε Εικαστικές Τέχνες και μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις που διεξήχθησαν σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Σήμερα παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής σε τμήματα ενηλίκων, παιδιών και εφήβων με το αντικείμενό της να επικεντρώνεται σε τοιχογραφίες, προσωπογραφίες και ζωγραφική σε πίνακες.