Από τον Α.Ο Πετρωτό στον Απόλλωνα Σμύρνης ο νεαρός Αποστόλης Καρανίκας!

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Διγενή και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Πετρωτό, όπου πήρε αγώνες και βελτίωσε πολύ την εικόνα του. Πέρυσι δοκιμάστηκε από την ΑΕΦ, αποκτήθηκε, αλλά επέστρεψε και πάλι στο Πετρωτό.

Ο νεαρός Αποστόλης Καρανίκας, o 18χρονος μεσοεπθετικός έκανε το πρώτο βήμα στην καριέρα του και πανευτυχής για τη μεταγραφή του στην Κ-20 του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που οι προσπάθειες μου επιτέλους αποφέρουν καρπούς, προσπαθούσα καθημερινά για το καλύτερο δυνατό και κάθε μέρα έδινα και κάτι παραπάνω ώστε να ανεβαίνω μέρα με την μέρα.

θέλω να ευχαριστήσω όσους με πίστεψαν και κυρίως, την οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου, επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία του Νεοχωρίου που μου έδωσαν τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται και ιδιαίτερα τον Σπύρο Χριστοδούλου, ακόμη χωρίς την πολύτιμη καθοδήγηση του προπονητή Αποστόλη Τσιαούση ίσως δεν θα ήξερα που θα ήμουν αυτήν την χρονική περίοδο και το μάνατζερ μου που πίστεψε στις δυνατότητες μου.

Από εδώ και πέρα κάθε μέρα δουλειά ώστε να βελτιώνομαι καθημερινά».

Oichalianews.gr