Αποχαιρέτησαν το σχολείο με ένα επίκαιρο έργο οι μαθητές του Γριζάνου

Το υπέροχο θεατρικό που ετοίμασαν οι μαθητές με την βοήθεια των δασκάλων τους ήταν αρκετό για να ψυχαγωγήσει όλους όσους βρέθηκαν στο προαύλιο της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου

Σ’ ένα εξαιρετικά όμορφο σημείο του χωριού, που συνδέει την φύση με την θρησκευτική παράδοση έδωσαν ραντεβού μαθητές του δημοτικού σχολείου Γριζάνου και κάτοικοι του χωριού. Οι μεν πρώτοι με σύνεργα το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τις Τέχνες ήρθαν να παρουσιάσουν ένα όμορφο θεατρικό. Οι δεύτεροι ως απλοί θεατές ήρθαν να επιβραβεύσουν με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα την προσπάθεια των παιδιών.

Το υπέροχο θεατρικό που ετοίμασαν οι μαθητές με την βοήθεια των δασκάλων τους ήταν αρκετό για να ψυχαγωγήσει όλους όσους βρέθηκαν στο προαύλιο της Εκκλησίας του Αγίου Γεώργιου. Θέμα ο επαγγελματικός προσανατολισμός, μια αγωνία με την οποία θα έρθουν αντιμέτωποι οι γονείς αλλά και οι μαθητές όταν θα κληθούν να επιλέξουν το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Τα παιδιά υποδύθηκαν άριστα τους ρόλους τους και πρόσφεραν στους παραβρισκόμενους γέλιο, χαρά και ζωντάνια. Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε μεγάλη, συγκινησιακή φόρτιση από τους τελειόφοιτους και τους δασκάλους όπου λάμβαναν την αναμνηστική τους πλακέτα. Ευχαρίστησαν τους δασκάλους για τα 6 όμορφα χρόνια που πέρασαν μαζί τους και τους έμαθαν τα πρώτα τους γράμματα. Καλό καλοκαίρι λοιπόν και καλή ξεκούραση σε όλους από το Δημοτικό Σχολείο Γριζάνου.

Φωτογραφικό υλικό: Χρυσάνθη Μπακλαβά