Αποχαιρετιστήρια τελετή στο 2ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας

Μαθητές, δάσκαλοι και γονείς συναντήθηκαν για να αποχαιρετήσουν τους τελειόφοιτους που ετοιμάζονται από το Σεπτέμβριο να εισέλθουν σε ένα νέο σχολικό περιβάλλον

Υπήρξαν όλοι παρόντες. Συμμαθητές τους, δάσκαλοι, γονείς. Όλοι τους με κοινό στόχο. Να τους αποχαιρετήσουν μιας και ολοκλήρωσαν την εξάχρονη φοίτηση στο δημοτικό σχολείο και πλέον από το Σεπτέμβριο προετοιμάζονται για το γυμνάσιο. Τα συναισθήματα που σκιαγραφούσαν την ατμόσφαιρα στο 2ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας υπήρξαν ανάμικτα. Από την μια χαρά που ένας κύκλος ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μιας και οι μαθητές έλαβαν όλα τα απαιτούμενα εφόδια για την μελλοντική τους πορεία στην εκπαίδευση, από την άλλη λύπη καθώς οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης δεν θα βρίσκονται στον ίδιο σχολικό χώρο, αλλά σε νέο σχολικό περιβάλλον, πιο απαιτιτικό από αυτό που είχαν συνηθίσει έως τώρα.

Η γιορτή λήξης του σχολείου ήταν αφιερωμένη στους Έλληνες ποιητές. Συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου και με τη βοήθεια όλων των εκπαιδευτικών του συλλόγου διδασκόντων, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Καλό Καλοκαίρι από όλους μας! (Photo: Λέτσιος Γεώργιος).
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *