Αποδέχτηκε την πρόταση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Στέλιος Λάσκος

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο νομό Τρικάλων, μας καλεί να συμπορευτούμε μαζί του,  να μοιραστούμε τις αγωνίες του, να προτείνουμε και συναποφασίσουμε για το καλό του τόπου μας, για την ευημερία του νομού μας

Όσοι αποφασίζουν να εισέλθουν στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης με πραγματικό στόχο να υπηρετήσουν τον τόπο τους, είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Τους έχει πράγματι ανάγκη ο τόπος. Αρκεί βέβαια όταν εκλεγούν, να προωθήσουν αντικειμενικά τα συμφέροντα του τόπου και να υπηρετήσουν τις ανάγκες και των πολιτών.

Στην πολύχρονη πορεία του σε όλους τους τομείς, αυτοδιοικητικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς, ο Τρικαλινός εκπαιδευτικός κ. Στέλιος Λάσκος, απέδειξε ότι μάχεται για τους πολίτες, βάζοντας στους στόχους το «εμείς» κι όχι το «εγώ». Στην πολιτική του πορεία δεν δίστασε ακόμη και να πάει κόντρα με πρόσωπα και καταστάσεις, όταν αντιλαμβανόταν ότι υπήρχε λοξοδρόμηση από τους στόχους, προς ωφέλεια των πολιτών.

Τα τελευταία χρόνια ο κ. Λάσκος μετά από μια πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση α΄βαθμού έρχεται να μεταπηδήσει σε αυτή του β’ βαθμού, ανταποκρινόμενος στο κέλευσμα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου κ. Κώστα Αγοραστού.

Αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της ευθύνης, ο κ. Λάσκος αποφάσισε να δεχτεί την πρόσκληση που του απηύθυνε ο περιφερειάρχης, για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του νομού Τρικάλων, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Πλέον ο κ. Λάσκος, προετοιμάζεται να αγωνιστεί διεκδικώντας μια θέση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Αναμφίβολα ο κ. Αγοραστός ποντάρει σε δυναμικά πρόσωπα, σε νέους ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στην τοπική αυτοδιοίκηση, άτομα που θα φέρουν την ανανέωση και θα συμβάλουν στα μέγιστα προκειμένου ο νομός να γίνει καλύτερος και ισχυρότερος.

Ανάμεσα σε αυτά τα άτομα, βρίσκεται και ο κ. Λάσκος, που μας καλεί να τον ακολουθήσουμε και να παλέψουμε μαζί του για το καλό του τόπου. Να μοιραστούμε τις αγωνίες, να προτείνουμε και συναποφασίσουμε για το καλό της περιοχής μας, για την ευημερία του νομού μας.