Απόφοιτοι του Λυκείου Φαρκαδόνας σχεδιάζουν να συναντηθούν μετά από 38 χρόνια

Οι απόφοιτοι του 1980 του ΓΕΛ Φαρκαδόνας θα θυμηθούν τα μαθητικά χρόνια που δεν τα σβήνει κανείς άνθρωπος από την μνήμη του

Τα χρόνια της ανεμελιάς και της εφηβικής αθωότητας αναμένεται να φρεσκάρουν στις μνήμες τους οι απόφοιτοι του Λυκείου Φαρκαδόνας, έτους 1980.

Ήδη δυο διοργανωτές και συγκεκριμένα οι, Νίκος Βαβρίτσας και Ελένη Τσιάντου προετοιμάζουν την συνάντηση, προκειμένου όλοι εκείνοι οι 18ρηδες που φοίτησαν στην Γ’ τάξη του ΓΕΛ Φαρκαδόνας το 1980 να ανταμώσουν και να θυμηθούν τα παλιά. Την εποχή που κρατούσαν τις τσάντες στους ώμους και προσερχόταν στις κτηριακές εγκαταστάσεις, που φιλοξενείται σήμερα το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας, για να φοιτήσουν στο λύκειο.

Να θυμηθούν τα όνειρα που έκαναν εκείνη την περίοδο και τους στόχους που έθεταν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση… σκοπός που για αρκετά τότε παιδιά επετεύχθη στη συνέχεια. Σήμερα σε ηλικία 55 περίπου χρόνων έχουν πολλά να θυμηθούν και να αναπολήσουν.

Θα τα θέσουν όλα στην συνάντηση που θα διοργανωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Προς το παρών η επικοινωνία θα γίνεται μέσω Facebook ενώ αργότερα θα δοθούν και τηλέφωνα για τον καλύτερο προγραμματισμό.