Το απόγευμα της Κυριακής γέμισε με παιδικά χαρούμενα συναισθήματα….

Μία όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποίησε για 1η φορά στη Φαρκαδόνα το βιβλιοπωλείο «ΠΙΝΕΛΙΕΣ» και η ιδιοκτήτριά του Άννα Ντουράκη.

 Το απόγευμα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο Cafe Fuego το βιβλιοπωλείο ΠΙΝΕΛΙΕΣ πραγματοποίησε μία παρουσίαση βιβλίου αφιερωμένη στα παιδιά. Παρουσιάστηκε το παιδικό βιβλίο της συγγραφέα Ειρήνη Μακρή – Αδάμου. «Ένα παιδί χωρίς συναισθήματα». Πρόκειται για το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Ειρήνης Μακρή – Αδάμου, ένα παιδαγωγικό βιβλίο που αφορά σε έναν πολύ σημαντικό τομέα της ανάπτυξης των παιδιών, αναφορικά με την κατανόηση, την επεξεργασία και την έκφραση των συναισθημάτων.

Μικροί και μεγάλοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση άκουσαν με πολύ προσοχή τη διήγηση της ιστορίας. Η συγγραφέας γνωρίστηκε με το κάθε παιδί ξεχωριστά, απηύθυνε ερωτήσεις και έδωσε απαντήσεις στις απορίες των παιδιών, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Στη συνέχεια έπαιξαν, χόρεψαν και ζωγράφισαν αποτυπώνοντας σε κάθε δραστηριότητα τα δικά τους συναισθήματα.

Το βιβλιοπωλείο ΠΙΝΕΛΙΕΣ διανύοντας φέτος τα 10 του χρόνια θέλει να ευχαριστήσει  όλα τα παιδιά και τους γονείς για την στήριξή τους διοργανώνοντας μελλοντικά κι άλλες ανάλογες εκδηλώσεις και παρέχοντας έκπτωση 10%  στην αγορά λογοτεχνικών βιβλίων με σκοπό να φέρει το βιβλίο ακόμη πιο κοντά στα παιδιά και στους μεγάλους.