Απόψε η εκδήλωση της Φέτας Θεσσαλίας «Υφαντής» στο Γριζάνο για τα παιδιά

Η εταιρία και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Κοκκινίδης προσφέρουν μια μοναδική εκδήλωση που θα υλοποιηθεί απόψε Παρασκευή στις 20:30 στην πλατεία του Γριζάνου

Η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας «Υφαντής» και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Κοκκινίδης έρχονται να επιβραβεύσουν την εμπιστοσύνη της πολυπληθούς πελατείας, προάγοντας πολύμορφες δράσεις, κοινωνικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Κατά καιρούς και σε τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρία και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Κοκκινίδης, στηρίζουν κάθε προσπάθεια, συλλόγων και φορέων της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ανταμείψουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνει ο κόσμος, τοπικά αλλά και Θεσσαλικά στην επιχείρηση.

Αυτή τη φορά η επιχείρηση θα προσφέρει χαρά στα παιδιά μέσα από μια εκδήλωση που θα διοργανωθεί σήμερα Παρασκευή στην πλατεία του Γριζάνου.

Ειδικότερα το πρόγραμμα της εκδήλωσης που προσφέρει η εταιρία θα ανοίξει στις 20:30 το απόγευμα με την παρουσίαση Θεάτρου Σκιών και Κουκλοθέατρου με εμπνευστή τον Χρήστο Τζήκα.

Η εταιρία και ο υπεύθυνος κ. Κοκκινίδης προσκαλούν τα παιδιά να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να απολαύσουν ένα χαρούμενο πρόγραμμα λίγο πριν την ολοκλήρωση του καλοκαιριού και την επιστροφή τους στα σχολεία.