Απόψε η μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση του Α.Ο. Πετρωτού

Άνθρωποι κάθε ηλικίας δίνουν ραντεβού σήμερα στις 10 το βράδυ στην πλατεία του χωριού, για να διασκεδάσουν και να στηρίξουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν – Οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν σκέπαστρο για παν ενδεχόμενο.

Το αδιαχώρητο αναμένεται να επικρατήσει απόψε Παρασκευή στην ετήσια, καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργανώνει στο χωριό ο Α.Ο. Πετρωτού. Άνθρωποι κάθε ηλικίας δίνουν ραντεβού σήμερα στις 10 το βράδυ στην πλατεία του χωριού, για να διασκεδάσουν και να στηρίξουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.
Η διοίκηση της μονάδας υπόσχεται να χαρίσει μια μοναδική μουσική βραδιά που θα φέρει την σφραγίδα καλλιτεχνών που έχουν καταξιωθεί στις καρδιές όλων των Θεσσαλών, όπως κι άλλων περιοχών της χώρας.
Την όλη διοργάνωση προετοιμάζει και θα συντονίσει ο γνωστός σε όλους «Ζιζού» Βασίλης Λουκάς.
Την ορχήστρα θα πλαισιώνουν ο Κώστας Αντωνίου, η Μαρία Καλαντζή και η Βανέσα Τσαντοπούλου.
Οι τρεις καλλιτέχνες θα είναι πλαισιωμένοι από τους Σταύρο Ιωαννίδη και Αποστόλη Τυράκη, στο κλαρίνο και το μπουζούκι αντίστοιχα και η διασκέδαση αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 22.00, με την παρουσία τοπικών χορευτικών τμημάτων, ενώ λίγο αργότερα θα αρχίσει το κυρίως πρόγραμμα που αναμένεται να κρατήσει μέχρι πρωίας.
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6946688793