Οι απουσίες εμπόδισαν τη λήψη απόφασης για τις εκλογές στην ΕΛΜΕΤ

Το θέμα της διεξαγωγής των εκλογών στην Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης

Οι απουσίες που προέκυψαν κατά τη συνεδρίαση της διοίκησης της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων στάθηκαν εμπόδιο στην λήψη απόφασης για τον ορισμό της ημερομηνίας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Αν και κατατέθηκαν ορισμένες προτάσεις για πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών, το θέμα μετατέθηκε για να συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τρίτη στη νέα συνεδρίαση.

Ωστόσο τα περιθώρια για τις εκλογές των καθηγητών στενεύουν μιας και σύμφωνα με το καταστατικό, οι αρχαιρεσίες θα πρέπει να έχουν διεξαχθεί μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου. Τα τελευταία χρόνια βέβαια υπάρχει καμιά ανοχή, μιας και οι αρχαιρεσίες διεξάγονται στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να ισχύσει και φέτος με τις εκλογές να πραγματοποιούνται το αργότερο μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου. Αυτό βέβαια θα αποφασιστεί την ερχόμενη εβδομάδα κατά την συζήτηση του θέματος στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕΤ.

Μέχρι στιγμής πάντως το ενδιαφέρον γύρω από υποψηφιότητες είναι έντονο, καθώς αρκετοί εκπαιδευτικοί, μέλη παρατάσεων εκφράζουν το ενδιαφέρον τους να κατέλθουν και να διεκδικήσουν την ψήφο των συναδέλφων τους.