Αρχινάει…στα Τρίκαλα σήμερα το Παζάρι

Πλήθος Τρικαλινών και Φαρκαδόνιων αναμένεται να επισκεφτούν και φέτος την ετήσια εμποροπανήγυρη

Τις πύλες της στο κοινό ανοίγει σήμερα Παρασκευή 14/09  η καθιερωμένη ετήσια εμποροπανήγυρη των Τρικάλων, η οποία θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Δεκάδες περίπτερα με εμπορικά είδη, ψησταριές κι ένα μεγάλο λούνα παρκ συνθέτουν και φέτος το σκηνικό του παζαριού, ενώ αθρόα αναμένεται η προσέλευση των επισκεπτών τις επόμενες ημέρες.

H εμποροπανήγυρη διοργανώνεται στις Καρυές σε ένα διαμορφωμένο χώρο, έτσι ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση εμπόρων και επισκεπτών.

H εμποροπανήγυρη των Τρικάλων είναι η μεγαλύτερη που πραγματοποιείται στην περιοχή, αλλά κι αυτή που έχει τη καλύτερη φήμη, ενώ πέραν των Τρικαλινών την επισκέπτονται και πολλοί κάτοικοι από τους γειτονικούς νομούς.
H διάταξη των περιπτέρων είναι τέτοια, ώστε να μην δυσχεραίνεται η κίνηση των επισκεπτών για τις αγορές τους.

Επιπλέον στις Καρυές όλο το διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η εμποροπανήγυρη θα βρίσκονται και άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων όπου θα διεξάγουν ελέγχους για την αποτροπή κλοπών και άλλων συμβάντων.

Να σημειωθεί ότι από το κέντρο της πόλης θα αναχωρούν λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ με προορισμό τις Καρυές για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης.