Το Αρδάνι επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος

Τέλεσε την Ιερά Παράκληση του Δεκαπενταύγουστου ενώ στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους κατοίκους του χωριού

Το Αρδάνι επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος και χοροστάτησε στην Παράκληση του Δεκαπενταύγουστου προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο Σεβασμιώτατος αφίχθη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αρδανίου το απόγευμα της Τρίτης όπου τον υποδέχτηκαν με θέρμη πιστοί, κάτοικοι του χωριού αλλά και επισκέπτες.

Στο Θείο Λόγο ο κ. Χρυσόστομος παρότρυνε τους πιστούς να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Παναγία, ζητώντας να μεσιτεύσει στο Θεό και Χριστό μας. Να την παρακαλούν σε καθημερινή βάση και την Δοξάζουν σε χαρές και λύπες, καθώς εκείνη χαίρεται με τις χαρές μας και ζυγίζει τους πόνους των θλίψεων μας, απλώνοντας το χέρι της και χαρίζοντας υπομονή και δύναμη. Μετά το τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε με τους κατοίκους του χωρίου και εν συνεχεία αφού ενημερώθηκε για την θεατρική παράσταση «Οι γαμπροί της ευτυχίας» που ετοιμάζει η θεατρική ομάδα Αρδανίου με χαρά παρακολούθησε την πρόβα δείχνοντας έτσι την απλότητα που τον διακατέχει αλλά και την αγάπη του προς το θέατρο.