«Η Αριάδνη» έφυγε «Ο Βίκτωρ» έρχεται

Αυτός ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα βαρύς για την Φαρκαδόνα και ολάκαιρο το νομό. Σ’ αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε, αν εκτιμήσουμε την κατάσταση που επικρατεί εδώ κι ένα 15νθημερο, με το ισχυρό ψύχος αλλά και την πρόσφατη επέλαση του χιονιά.
Και μπορεί ο αντικυκλώνας «Αριάδνη» να πέρασε και να έφυγε από το νομό, από τα μεσάνυχτα όμως της Δευτέρας αναμένεται να σαρώσει, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ένας νέος αντικυκλώνας ο «Βίκτωρ», ο οποίος έρχεται από την Ιταλία και θα επηρεάσει την χώρα μας και την περιοχή μας έως και την Πέμπτη.
Κύριο χαρακτηριστικό οι ισχυρές χιονοπτώσεις ακόμη και περιοχές με μικρό υψόμετρο καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται ασθενείς χιονοπτώσεις, χιονόνερο και βροχές. Αυτή τη φορά οι θερμοκρασίες αναμένεται να κινηθούν σε λογικά, χειμερινά επίπεδα, αγγίζοντας έως και τους -2 Βαθμούς Κελσίου.
Ο Δήμος Φαρκαδόνας, όπως και οι υπόλοιποι Δήμοι του νομού βρίσκονται σε διαρκεί ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν το ενδεχομένως νέο κύμα κακοκαιρίας που θα διέλθει από τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία. Αν επιβεβαιωθούν οι μετεωρολογικές προβλέψεις τότε οι πολίτες αναμένεται να ζήσουν μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα, ανάλογη αυτής που διανύουμε και ολοκληρώνεται σήμερα.