Αρκετοί Φαρκαδόνιοι προκαλούν την τύχη τους μέσω των VLTs (Βίντεο & Φωτό)

Επισκέπτονται το πρακτορείο ΟΠΑΠ της κα Γλυκερίας Κοτσιόγκόλου στη Φαρκάδονα καθώς προχθές ξεκίνησε η λειτουργία των νέων ηλεκτρονικών παιχνιδιών

Την τύχη τους προκαλούν αρκετοί Φαρκαδόνιοι μέσω των VLTs (Video Lottery Terminals). Μετά την πρόσφατη εγκατάσταση των VLTs στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Φαρκαδόνα με υπεύθυνη την κα Γλυκερία Κοτσιόγκολου, προχθές ξεκίνησε η λειτουργία του ειδικού χώρου και των μηχανημάτων.

Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας το πρακτορείο του ΟΠΑΠ επισκέφτηκαν αρκετοί Φαρκαδόνιοι που θέλησαν να προκαλέσουν την τύχη τους.

Το κατάστημα Play στην Φαρκαδόνα τέθηκε σε λειτουργία με τρία μηχανήματα.

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος, σύμφωνα με τον Κανονισμό, ξεκινά από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 π.μ. της επόμενης ή εάν πρόκειται για ημέρα Παρασκευή ή Σάββατο ή παραμονή επίσημης αργίας, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 π.μ. της επόμενης. Τα Gaming Halls επιτρέπεται να λειτουργούν λόγω τοπικών εορτών, εποχικότητας και εθνικών αργιών επί 24ωρης βάσεως για μέγιστο χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών ετησίως.

Δικαίωμα εισόδου έχουν άτομα άνω των 21 ετών, όπως και στα καζίνο. Με την αστυνομική ταυτότητα και τη συμπλήρωση αίτησης, ο παίκτης λαμβάνει Ατομική Κάρτα Παίκτη με PIN.

Το ελάχιστο στοίχημα ανά παιχνίδι ποικίλει ανάλογα με το παιχνίδι και τον κατασκευαστή. Με βάση τον κανονισμό λειτουργίας δεν μπορεί το ελάχιστο στοίχημα να είναι μικρότερο από 0,10 ευρώ και το μέγιστο μεγαλύτερο από 2,00 ευρώ.

Το μέγιστο κέρδος ανά παιχνίδι με βάση τον κανονισμό λειτουργίας είναι 5.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό ποσό κέρδους ανά κύκλο παιχνιδιού δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κερδών από Μπόνους- Βασικό παιχνίδι και Ρίσκο.

Καλά κέρδη σε όλους!