Ασταμάτητος ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Νέες επαφές μέσα στο Σαββατοκύριακο και «κλείσιμο» νέων υποψηφίων που θα στελεχώσουν τους 41 του συνδυασμού του

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει να κινείται ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης, έχοντας καθημερινές επαφές τόσο με στενούς συνεργάτες όσο και με φίλους που δηλώνουν στήριξη στην υποψηφιότητα.

Ο κ. Μπαγιώτης το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στο Γριζάνο, όπου συναντήθηκε με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, μεταξύ αυτών ο Κώστας Κοκκινίδης, ο Βαγγέλης Χασιώτης, αναπτύσσοντας επαφές με τον νυν δημοτικό σύμβουλο Θανάση Παπαδημητρίου. Μάλιστα ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε δημόσια τη στήριξη και δέχτηκε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπαγιώτη.

Παράλληλα μαζί βρέθηκαν κάτοικοι του Γριζάνου και της Οιχαλίας που επισημοποίησαν τη στήριξη στην υποψηφιότητα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο κ. Μπαγιώτης αναμένεται να ανακοινώσει νέα ονόματα, και ειδικά νέων ανθρώπων, που η αγάπη για τον τόπο και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο τους οδηγεί στην απόφαση να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά.

Στα δυνατά χαρτιά μάλιστα του κ. Μπαγιώτη, 3 άνδρες που αναμένεται να ανακοινωθούν συντόμως και 3 γυναίκες, τα ονόματα των οποίων θα μονοπωλήσουν στο αυτοδιοικητικό σκηνικό.

Στη φωτό στο διαμέρισμα του Γριζάνου διακρίνονται οι: Μιχάλης Μπαγιώτης, Κώστας Κοκκινιδης, Θανάσης Παπαδημητρίου,Χασιώτης Ευάγγελος, Ντίνος Αλέξης, Αργύρης Θεόδωρος, Βασιλειάδης Γεώργιος και ο Νεχαλιώτης Λευτέρης