Επεκτείνεται και δημιουργεί νέο υποκατάστημα στην Οιχαλία η «TSIAMANTAS SECURITY»

Θα πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση στην Οιχαλία, περιπολίες στους χώρους των συνδρομητών, ελέγχοντας ηλεκτρονικά τα CHECK POINTS για να προστατεύσουν τις περιουσίες από τους διαρρήκτες

Τα πολλά περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην Οιχαλία έχουν θορυβήσει τους κατοίκους του χωριού. Καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι και με ένα νέο περιστατικό με τους κατοίκους να νιώθουν ολοένα και περισσότερο απροστάτευτοι, τόσο οι ίδιοι, όσο και οι περιουσίες τους.

Από την πλευρά τους λαμβάνουν τα απαιτούμενα μέτρα, δεν επαρκούν ωστόσο για να αποτρέψουν τους διαρρήκτες να σταματήσουν το παράνομο έργο τους. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η Αστυνομία για τη σύλληψη των δραστών. Δυστυχώς η μεγάλη ακτίνα κάλυψης του Δήμου Φαρκαδόνας, απαιτεί περιπολίες όχι μόνο στην Οιχαλία αλλά και στα υπόλοιπα χωριά, γεγονός που δίνει στους διαρρήκτες τη δυνατότητα να δρουν επωφελούμενοι της απουσίας αστυνόμευσης.

Στο πλαίσιο αυτό κάτοικοι της Οιχαλίας, επιδιώκουν πλέον να θωρακίσουν οικίες και επιχειρήσεις τους με ηλεκτρονικά συστήματα, που θα αποτρέψουν τους κακοποιούς να εισβάλουν στις περιουσίες τους.

Σε αυτό έρχεται να συμβάλλει η εταιρία «TSIAMANTAS SECURITY». Διαθέτοντας αξιόπιστο όνομα και εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας και επενδύοντας σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής, επεκτείνεται και δημιουργεί νέο υποκατάστημα στην Οιχαλία το οποίο έχει επανδρώσει με εκπαιδευμένο ένστολο προσωπικό και το έχει εξοπλίσει με ιδιόκτητα περιπολικά.

Τα περιπολικά της «TSIAMANTAS SECURITY» είναι πλήρως εξοπλισμένα με φάρους, συσκευές ασυρμάτου V.H.F., GPS και διακριτικά της εταιρίας. Θα πραγματοποιούν στην Οιχαλία σε καθημερινή βάση, περιπολίες στους χώρους των συνδρομητών, ελέγχοντας ηλεκτρονικά τα CHECK POINTS, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο φύλακας θα ελέγχει λεπτομερώς τον χώρο.

Το νέο τμήμα περιπολιών σε συνδυασμό με το σύγχρονο 24ωρο Κέντρο Λήψεως και Επεξεργασίας Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας με έδρα τα Τρίκαλα, εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια στη περιοχή της Οιχαλίας.

Το νέο κατάστημα  στεγάζεται δίπλα από την τράπεζα πειραιώς στην οδό δημοκρατίας και άρχισε να λειτουργεί από σήμερα Κυριακή 23/04/2017