Αστυνομοκρατούμενο το κέντρο της πόλης των Τρικάλων

Αυξημένα τα μέτρα με αφορμή τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Νίκου Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα

 Αστυνομοκρατούμενο το κέντρο της πόλης των Τρικάλων από νωρίς το πρωί του Σαββάτου με αφορμή τις συγκεντρώσεις κινημάτων και συλλογικοτήτων επί την έλευση του προέδρου της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου.
Συμμετέχοντας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπως και τις προηγούμενες μέρες με ψηφίσματα από θεσμούς, φορείς, συλλογικότητες, μαθητικά συμβούλια, σωματεία, κόμματα και οργανώσεις, αντέδρασαν σθεναρά στην επίσκεψη Ν. Μιχαλολιάκου στην περιοχή μας.
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου το κέντρο της πόλης έμοιαζε με φρούριο καθώς αστυνομικές δυνάμεις είχαν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία της πόλης, για τη αποφυγή επεισοδίων. Ισχυρές δυνάμεις μεταξύ των οποίων και διμοιρίες των ΜΑΤ  είχαν παραταχτεί στις οδούς Ασκληπιού και Καποδιστρίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία της τοπικής Οργάνωσης.
Νωρίτερα το πρωί, προηγήθηκε ακτιβιστική ενέργεια στο Φρούριο όπου και αναρτήθηκε πανό που κάλυπτε όλο το μήκος του ρολογιού και που έγραφε «Ανεπιθύμητος» και στην κορυφή τη σβάστικα διαγραμμένη.