Ασυνείδητοι άνοιξαν βάνες νερού στο Γριζάνο κι άφησαν χωρίς νερό τους κατοίκους

Τέτοιες ενέργειες δεν σαμποτάρουν το Δήμο και την ΔΕΥΑΦ, αντιθέτως δημιουργούν προβλήματα σε ένα ολόκληρο οικισμό

Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά και δεν περνούν απαρατήρητα καθώς δημιουργούν προβλήματα σε ένα ολόκληρο χωριό. Προβλήματα τα οποία σχετίζονται με την ύδρευσης ενός ολόκληρου οικισμού, στην προκειμένη του Γριζάνου.

Αντιμέτωποι με ελλείψεις νερού ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα οι κάτοικοι του Γριζάνου. Άμεσα κλήθηκε συνεργείο της ΔΕΥΑΦ ενώ στο σημείο έσπευσε ο δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης και ο πρόεδρος του χωριού κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης. Κατά την αυτοψία, διαπιστώθηκε το άνοιγμα δυο βανών εκτόνωσης νερού, σε ισάριθμα σημεία του χωριού, που είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει επάρκεια νερού.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ενέργεια τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος του χωριού, τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες προκαλούν προβλήματα σε ένα ολόκληρο οικισμό. Χαρακτήρισαν τον κάτοικο-ους, που προχώρησαν στην συγκεκριμένη πράξη απαράδεκτο και ασυνείδητο, που με τις ενέργειες τους δεν σαμποτάρουν το Δήμο και την ΔΕΥΑΦ, αλλά το ίδιο το χωριό που στερείται το νερό, πολύτιμο για όλους τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.