Αυγουστιάτικο πολιτιστικό τριήμερο στο Διάσελλο

Πολύμορφες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Δήμος Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Ένα όμορφο πολιτιστικό τριήμερο θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει το Διάσελλο, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Ένα τριήμερο, πολύμορφων δράσεων για μικρούς και μεγάλους κατοίκους και επισκέπτες.

Το πολιτιστικό τριήμερο θα διοργανωθεί από το Δήμο Φαρκαδόνας σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Διασέλλου και το Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού.

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει την Τρίτη 8 Αυγούστου με την παρουσίαση του Θεάτρου Σκιών με εμπνευστή τον Κοσμά Παναγιώκα, που αναμένεται να προσφέρει μια μοναδική βραδιά αποκλειστικά για τα παιδάκια του χωριού.

Μια ημέρα αργότερα την Τετάρτη 9 Αυγούστου θα ακολουθήσει η διοργάνωση της μουσικής βραδιάς. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα βραβευτούν από το Σύλλογο τα παιδιά των Διασελλιωτών που εισήχθησαν την περασμένη χρονιά σε τμήματα και σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων.

Το πολιτιστικό τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου με την θεατρική παράσταση «Η γιαγιά ξαναπαντρεύεται» από τη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας».