Αύριο το βράδυ ανακοινώνονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ

Η ανακοίνωση θα γίνει στην Λάρισα σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ  

Το απόγευμα της Τετάρτης και από βήματος του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας αναμένεται να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα στηριχτούν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου από το ΚΚΕ.

Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7:30 αύριο το βράδυ πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας.

Κατά την εκδήλωση αναμένεται να τοποθετηθούν υποψήφιοι δήμαρχοι των εδρών των τεσσάρων Θεσσαλικών νομών ενώ στην συνέχεια θα παρουσιαστεί το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων δημάρχων που θα στηριχθούν από το ΚΚΕ σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Όπως αναφέρεται τα πρόσωπα που επιλέχτηκαν να τεθούν επικεφαλής από το Κομμουνιστικό κόμμα αποτελούν δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην ίδια εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστούν και υποψήφιοι που θα στηριχτούν από το κόμμα σε επίπεδο νομού Τρικάλων, μιας και στο μεγαλύτερο μέρος του νομού έχουν ολοκληρωθεί οι εσωκομματικές διαδικασίες.

Πλέον και μετά την ανακοίνωση, το κόμμα και οι υποψήφιοι θα πορευτούν στο δρόμο των δημοτικών εκλογών και της συγκρότησης των συνδυασμών.

Εντωμεταξύ η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, αναμένεται να διοργανώσει πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 12 Γενάρη, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων στις 8:30 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρχουν σύντομες παρεμβάσεις από τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει το ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με γλέντι με λαϊκό-δημοτική ορχήστρα.