Ο Δήμος Φαρκαδόνας ετοιμάζεται να αναδείξει δικό του βουλευτή μετά από 73 ολόκληρα χρόνια

Μετά από 73 χρόνια από την ανάδειξη βουλευτή από την περιοχή μας, οι δημότες του Δήμου μας έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπηθούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από έναν δικό τους άνθρωπο, τον συντοπίτη Θανάση Λιούτα

Μεσολάβησαν 73 χρόνια από τη στιγμή που στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου έλαβε θέση, κατακτώντας κοινοβουλευτική έδρα συντοπίτης βουλευτής.  Μεσολάβησαν 73 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Παναγιώτης Λίτσιος, από το Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας, είχε εκλεγεί βουλευτής με το «Λαϊκό Κόμμα». Είχε προηγηθεί πολλές δεκαετίες πριν, η εκλογή του Νικόλαου Ταρμπάζη, καταγόμενου από το Ζάρκο.

Σήμερα και σε αυτές τις εκλογές η περιοχή της Φαρκαδόνας έχει λόγο, έχει εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, έχει ένα δικό μας παιδί, που έλκει την καταγωγή του από το Δήμο μας, γεννήθηκε, έζησε και κατοικεί δίπλα μας, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή μας, στο χωριό του στα Σερβωτά.

Ο λόγος για τον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων με το κόμμα της ΝΔ Θανάση Λιούτα, ο οποίος πέραν των άλλων επισκέψεων στο νομό, επισκέπτεται τα χωριά του Δήμου μας.

Κατά την παρουσία του στο Δήμο Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα στο Γριζάνο, με την ιδιότητα του υποψηφίου βουλευτή, ο Θανάσης Λιούτας, ένιωσε ιδιαίτερη συγκίνηση, όταν γηραιότεροι κάτοικοι του χωριού ανέτρεξαν στο παρελθόν και στην ιστορία του τόπου μας και μίλησαν για τον συγχωριανό τους, Παναγιώτη Λίτσιο. Αφού του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα του και ταυτόχρονα επίτευξη του στόχου της λήψης έδρας στο ελληνικό κοινοβούλιο τον παρότρυναν να μην ξεχάσει ποτέ τους αγρότες και τα προβλήματά τους. Γενικότερα τον παρότρυναν να συνεχίσει να μάχεται για την επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας και του αγροκτηνοτροφικού κόσμου, ασκώντας πιέσεις για προώθηση κάθε αιτήματος.

Πλέον είναι στο χέρι όλων μας 73 χρόνια μετά την εκλογή του συντοπίτη βουλευτή Λίτσιου, είναι στα χέρια όλων μας να αναδείξουμε το τρίτο κατά σειρά συνδημότη βουλευτή. Έναν δικό μας άνθρωπο, το στήριγμα μας στα προβλήματα που μας απασχολούν, μπροστάρη στους αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας, την αγροκτηνοτροφία.

Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε ενεργά το δικό μας παιδί, τον συντοπίτη υποψήφιο Βουλευτή Θανάση Λιούτα για να αποκτήσει η περιοχή της Φαρκαδόνας τη δική της φωνή.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή στην Κρήνη
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *