Χαρά και αισιοδοξία στην ετήσια εκδήλωση του ΓΕΛ Οιχαλίας

Διασκέδασαν και βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους στις πανελλήνιες εξετάσεις οι απόφοιτοι του σχολείου σε μια γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός για τα τοπικά κοινωνικά δρώμενα

Πολυκοσμία, ως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στην ετήσια χοροεσπερίδα του Γενικού Λυκείου Οιχαλίας. Μια εκδήλωση θεσμός για τα τοπικά, κοινωνικά δρώμενα, που συναντά μεγάλης αποδοχής και απήχησης.

Οι μαθητές υποδέχτηκαν στο κοσμικό κέντρο «Νοσταλγία» της Οιχαλίας τους καλεσμένους τους, φροντίζοντας να τους προσφέρουν μια εξαιρετικά όμορφη, ψυχαγωγική βραδιά που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Προσπάθησαν και κατάφεραν να διασκεδάσουν τον κόσμο που έσπευσε να τους στηρίξει και να ψυχαγωγηθεί μαζί τους, καμαρώνοντας τα νιάτα, την ελπίδα του τόπου, που έχει να προσφέρει πολλά σε κάθε τομέα και επίπεδο.

Η εκδήλωση για μια ακόμη χρονιά πέραν του ψυχαγωγικού σκέλους, είχε κι εκείνο της επιβράβευσης. Της επιβράβευσης της προσπάθειας και των επιτυχιών των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Οιχαλίας που μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Των αυριανών επιστημόνων που αποτελούν μαζί με την υπόλοιπη νεολαία της περιοχής μας και ευρύτερα, το μέλλον του τόπου μας και της χώρας ευρύτερα. Γιατί η περιοχή μας, αλλά και η χώρα γενικότερα, περιμένουν πολλά από αυτά τα παιδιά, τους νέους σήμερα φοιτητές, όπως φυσικά κι εκείνη περιμένουν πολλά σήμερα από τη χώρα, αλλά και από τους τοπικούς άρχοντες. Παρεμβάσεις και έργα που θα τους κρατήσουν στην γενέθλια γη, στον τόπο τους, την Ελλάδα και δεν θα τους στρέψουν στο εξωτερικό.

Η βράβευση των μαθητών έγινε από το Δήμο Φαρκαδόνας.

Στην εκδήλωση τίμησαν τα παιδιά πλήθος κόσμου αλλά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης που ευχήθηκαν στα παιδιά επίτευξη των στόχων τους.

Καλή σταδιοδρομία στους πρωτοετείς φοιτητές της Οιχαλίας και των χωριών της ευχήθηκε ο διευθυντής του σχολείου κ. Δημήτρης Καπούλης. Μίλησε για τις επιτυχίες των παιδιών που για μια ακόμη περίοδο άγγιξαν υψηλά επίπεδα, γεγονός που οφείλεται στην προσπάθεια τόσο των παιδιών, όσο και τους σχολείου, που προσπαθεί μέσω των εκπαιδευτικών να μεταφέρει στα παιδιά όλα εκείνα τα γνωστικά εφόδια που θα φέρουν την επιθυμητή επιτυχία.

Ευχήθηκε καλή πρόοδο στους εν ενεργεία μαθητές, υποστηρίζοντας ότι και την επόμενη χρονιά θα είναι ψηλά στην λίστα των ποσοστών επιτυχίας στο νομό.