Χαρά και ικανοποίηση σκόρπισε στο ΣΟΑΤ η κατάκτηση Χάλκινου Μεταλλίου

Δυο Τρικαλινές αθλήτριες έφεραν σκόρπισαν επιτυχίες κατά την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διεξήχθη στην Κύπρο

Με γεμάτες τις αποσκευές επιτυχίες και μετάλλια επέστρεψε από την Λάρνακα της Κύπρου ο ΣΟΑΤ, ο οποίος συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό. Από τις 2-5 Νοεμβρίου που διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό, ήρθαν να γραφτούν λαμπρές σελίδες στον Τρικαλινό Αθλητισμό, αφενός από την κατάκτηση μεταλλίου, αφετέρου από την συμμετοχή στη διοργάνωση.

Δύο Τρικαλινές αθλήτριες του ΣΟΑΤ συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Ταεκβοντό. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία, η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα.

Η Φανή Τζέλη κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στην Ευρώπη. Στον πρώτο της αγώνα κέρδισε την πριν δύο χρόνια φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 Κύπρια Πρωταθλήτρια με 25-5 αν και βρέθηκε να χάνει 5-0. Στον δεύτερο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια Κροατίας με 11-2 και στον αγώνα για τα μετάλλια, την Ρωσίδα Πρωταθλήτρια με 12-11. Στον τέταρτο αγώνα που θα την οδηγούσε στον τελικό ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Σερβίας με 12-3, που πριν λίγο χρονικό διάστημα κερδίσαμε και έτσι έμεινε στο Χάλκινο μετάλλιο. Μια εξαιρετική διάκριση που μας κάνει όλους υπερήφανους.

Η Εύα Παϊταρίδου στην παρθενική της εμφάνιση με τα γαλανόλευκα και ενώ στάθηκε σπουδαία, όμως τύχη και η διαιτησία, της στέρησαν την διάκριση και ηττήθηκε με 14-11 από την πρωταθλήτρια Σουηδίας. Μέγιστη τιμή και γι’ αυτήν να αγωνίζεται για την χώρα της και στο μέλλον θα λάμψει.

«Είναι μια τρομερή διάκριση. Ούτως ή άλλως η διπλή συμμετοχή αθλητών του ΣΟΑΤ στην Εθνική Ομάδα και καθιστούσε μεγάλη διάκριση κα τιμή.

Αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που τα Ελληνόπουλα ανταγωνίζονται πανίσχυρα στον Αθλητισμό κράτη με απίστευτη και πολύπλευρη υποστήριξη μιλάμε για άθλο!!!

Θα μπορούσε να είναι Χρυσό μιας και την Πρωταθλήτρια Σερβίας που ηττηθήκαμε, την είχαμε πριν λίγο καιρό κερδίσει, όμως συγκυρίες έπαιξαν το ρόλο τους και ήρθε το Χάλκινο. Ένα Ευρωπαϊκό Μετάλλιο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο όμως και είμαστε ευτυχισμένοι για αυτό. Το Χρυσό θα το κάνει στο μέλλον, είμαι βέβαιος. Είναι το δεύτερο και μάλιστα συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Μετάλλιο με διαφορετικό αθλητή για τον ΣΟΑΤ που φανερώνει την σπουδαία δουλειά που γίνεται στα αγωνιστικά τμήματα του ΣΟΑΤ.

Η Φανή Τζέλη εξασφαλίζει με την διάκριση της αυτή την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο, σε οποιοδήποτε τμήμα, και έτσι θα δουλέψει πιο έντονα για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από το Ολυμπιακό Όνειρο.», τόνισε ο επικεφαλής της αποστολής κ. Νίκος Παϊταρίδης.

Το ΔΣ του Συλλόγου, οι προπονητές, οι συναθλητές  συγχαίρουν θερμά τα δύο κορίτσια Φανή Τζέλη και Εύα Παϊταρίδου και τις οικογένειές τους, που τους έκαναν τόσο περήφανους και εύχονται μεγαλύτερες διακρίσεις, υγεία και πολλά χαμογέλα.

Χθες βράδυ στα Τρίκαλα κατά την άφιξη της αποστολής προπονητές διοίκηση  και συναθλητές επεφύλλαξαν θερμή υποδοχή στην Φανή Τζέλη και στην υπόλοιπη ομάδα ενώ έγινε βράβευση  παρουσία συναθλητών τους, δικών τους προσώπων και της διοίκησης του ΣΟΑΤ.