Χόρεψε η «Θύελλα» Πετρωτού το βράδυ του Σαββάτου

Η διοίκηση της ομάδας υποσχέθηκε και έκανε πράξη να χαρίσει μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας, πλαισιωμένη από μουσικούς που έχουν καταξιωθεί στις καρδιές όλων των Θεσσαλών

Αρκετός υπήρξε ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών της Α.Ο. Θύελλα Πετρωτού και συμμετείχε στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργανώθηκε για την ενίσχυση του Αθλητικού Ομίλου ενόψει και της νέας αγωνιστικής σεζόν. Άνθρωποι κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην εκδήλωση διασκεδάζοντας μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής υπό τους ήχους παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής.

Η διοίκηση της ομάδας υποσχέθηκε και έκανε πράξη να χαρίσει μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας, πλαισιωμένη από μουσικούς που

έχουν καταξιωθεί στις καρδιές όλων των Θεσσαλών, όπως κι άλλων περιοχών της χώρας.

Την όλη διοργάνωση προετοίμασε και συντόνιζε ο γνωστός σε όλους «Ζιζού» Βασίλης Λουκάς, ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις προσπάθειες της διοίκησης να φέρει κοντά τους νέους στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Μίλησε για την πορεία της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και ευχήθηκε η νέα αθλητική χρονιά να ξεκινήσει και να κυλήσει επιτυχημένα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Κυρίτσης Εμμανουήλ. Σε μια από τις τελευταίες θεσμικές εμφανίσεις του, κάλεσε τους συγχωριανούς του να είναι αγαπημένοι και μονιασμένοι, καθώς αποτελεί τον μοναδικό τρόπο να προχωρήσει το χωριό μπροστά και οι ίδιοι οι κάτοικοί του.

Την ορχήστρα πλαισίωναν ο Ξενοφών Τσιούνης, η Πουλιανίτη Μαρία και ο Χρήστος Αδάμος.

Οι τρεις καλλιτέχνες υπήρξαν πλαισιωμένοι από τους Δημήτρη Λεβέντη στο Κλαρίνο, Νταή Φώτη στο Μπουζούκι, Γιάννης Γεωργίου στα Πλήκτρα, και τον Βασίλη Έξαρχο στο Βιολί .

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν τα παιδικά χορευτικά της χοροδιδασκάλου κα Γιάννας Αλεξίου που παρουσίασαν ένα εξαιρετικά όμορφο χορευτικό πρόγραμμα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *