Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους Ταξιάρχες

Ο πρόεδρος του χωριού σε συνεργασία με εθελοντές ξεκίνησαν τις εργασίες, για την τοποθέτηση στην κεντρική πλατεία του οικισμού, της Χριστουγεννιάτικης Φάτνης

Χριστουγεννιάτικο χρώμα αποκτά η κεντρική πλατεία των Ταξιαρχών μετά την πρωτοβουλία του προέδρου του χωριού κ. Αποστόλη Καταραχιά και εθελοντών για την κατασκευή και τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικης Φάτνης.

Ήδη οι εργασίες ξεκίνησαν και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν, χαρίζοντας στο κέντρο του χωριού μια γιορτινή ατμόσφαιρα, βάζοντας στο κλίμα των Χριστουγέννων το σύνολο των κατοίκων και δη των μικρών παιδιών που περιμένουν με αγωνία την έλευση των γιορτινών ημερών.

Το ενδιαφέρον που έδειξαν κάτοικοι του χωριού ήταν έντονο κάτι που προκάλεσε ιδιαίτερη ικανοποίηση του προέδρου, ο οποίος ήρθε κι εκείνος με τη σειρά του να συμβάλει στις εργασίες.

Ο κ. Καταραχιάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εθελοντές για την προθυμία και την συμβολή τους στην χριστουγεννιάτικη κατασκευή, ευχόμενος ταυτόχρονα σε όλους τους συνδημότες Καλά Χριστούγεννα και  Ειρηνικό Νέο Έτος.