Δάκρυσε στην κολυμπήθρα και τράβηξε τα βλέμματα των μικρών αγοριών η νεοφώτιστη ΕΛΕΝΗ

Η πρώτη επίσημη βουτιά παρουσία  των προσκεκλημένων της ήταν θεαματική, καθώς το κλάμα της αντήχησε από άκρη σε άκρη στο τόπο καταγωγής των γονιών της, Λευτέρη Σαράφη και Γεωργίας Μπαγιώτη

«Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα καταπράσινο λιβάδι φύτρωσε μια κατακόκκινη ζουμερή φραουλίτσα.

Οι νεράιδες του δάσους μαζεύτηκαν για να της δώσουν το πιο γλυκό όνομα. Και το αποφάσισαν χωρίς δεύτερη σκέψη…Κάλεσαν τους νονούς της «φραουλίτσας» κ.κ. Γιώργο και Σοφία Κουτρούλη και τους αποκάλυψαν το όνομα. Έλένη!!!»

Η συνέχεια του παραμυθιού δόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας, όπου τελέστηκε το Μυστήριο της Βάπτισης της μικρής Έλένης, πρωτότοκης του ζευγαριού, Λευτέρη Σαράφη και Γεωργίας Μπαγιώτη.

Η μπέμπα εισήλθε στο Ναό στην αγκαλιά της μητέρας της σαν… Σταρ. Και πως άλλωστε, όταν το νάζι και η ομορφιά της κέντρισε από την αρχή τα βλέμματα των καλεσμένων της και δη του εργένικού, πληθυσμού των αγοριών.

Έδειχνε να το απολαμβάνει, αλλά λίγο αργότερα στα μαγουλάκια της κύλησαν τα πρώτα δάκρυα, λίγο από φόβο, λίγο από χαρά, άντε εμείς θα το λέγαμε συγκίνηση, από τα θολά, λόγου του ελαίου, νερά της κολυμπήθρας.

Η πρώτη επίσημη βουτιά παρουσία των προσκεκλημένων της ήταν θεαματική, καθώς το κλάμα της αντήχησε από άκρη σε άκρη στο τόπο καταγωγής των γονιών της.

Με την ολοκλήρωση του Μυστηρίου, το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπο της, με τα νάζια της στο κοσμικό κέντρο «Ηρώδειο» της Οιχαλίας, όπου πραγματοποιούνταν η δεξίωση, να δίνουν και να παίρνουν κάνοντας τους πάντες και δη τα αγόρια να την καμαρώνουν.

Το «ΚΡΗΝΗ LIVE» εύχεται στην νεοφώτιστη Ελένη να ζήσει και να είναι καλότυχη στη ζωή της. Στους γονείς να την χαίρονται και να την καμαρώνουν και στους νονούς πάντα Άξιοι.