Δέχτηκε τις ευχές όλων ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Πολλά τα τηλεφωνήματα και οι ευχές με αφορμή την ονομαστική εορτή του προέδρου της ΝΟΔΕ και του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Τις ευχές των φίλων και των εκπροσώπων φορέων του νομού Τρικάλων, δέχτηκε χθες από νωρίς το πρωί ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Φίλοι και συνάδελφοι επικοινωνώνησαν  τηλεφωνικά με τον κ. Μπαγιώτη για να του  ευχηθούν για την ονομαστική του γιορτή, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον συναντήσουν τόσο στα Τρίκαλα, όσο και στην Φαρκαδόνα.

Νωρίς το μεσημέρι ο πρόεδρος επισκέφτηκε τους Ταξιάρχες όπου συναντήθηκε με φίλους μεταξύ των οποίων τον πρόεδρο του χωριού κ. Αποστόλη Καταραχιά και τον επιστήθιο φίλο του, αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΦ κ. Γιάννη Αναγνώστου.

Ο κ. Μπαγιώτης συγκινημένος από την συμπάθεια των φίλων και των συνεργατών του δεν έκρυβε την ικανοποίησή του από την αγάπη όλων προς το πρόσωπο του ενώ να σημειωθεί πως τα τηλεφωνά δεν έπαυαν να χτυπούν.

Αρκετά ήταν τα τηλεφώνα που δέχτηκε και από Αθήνα, από βουλευτές του κόμματος και από πολιτικούς παράγοντες.