Δεδομένη και εμφανή η συμπάθεια του κόσμου στην Ελένη Μπότη – Στεργίου

Η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφια με το συνδυασμό «Νέα Πνοή Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Γιάννη Σακελλαρίου δεν ξεχχωρίζει κανένα πολίτη, αντιθέτως αγωνιά για το μέλλον όλων

Η Ελένη Στεργίου – Μπότη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στη Φαρκαδόνα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα γνωστό, προσιτό και αγαπητό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία κι αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα κατά τις εμφανίσεις της τόσο στην Φαρκαδόνα, οπού διαμένει με την οικογένεια της, όσο και στο χωριό της, την Κρήνη που αποτελεί το γενέθλιο τόπο για εκείνη.

Αυτή τη συμπάθεια του κόσμου αποτύπωσε το πρωί του Σαββάτου η «ΚΡΗΝΗLIVE», συναντώντας την κα Στεργίου – Μπότη στην λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας. Η δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφια με το συνδυασμό «Νέα Πνοή Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Γιάννη Σακελλαρίου, περιόδευσε στην λαϊκή αγορά, συνομιλώντας με φίλους και παραγωγούς.

Σε κάθε σημείο της λαϊκής αλλά και στα καφέ που συναντήθηκε με φιλικά της πρόσωπα, τα λόγια του κόσμου στο πρόσωπό της, ήταν ικανά για να σχηματίσει κανείς την αύρα που εμπνέει η κα Στεργίου – Μπότη. Θετικότατα μιας και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος δεν ξεχωρίζει κανένα δημότη, υποστηρικτές και μη. Για εκείνη όλοι οι άνθρωποι-πολίτες είναι ίδιοι και θα παλέψει με την εκλογή της για όλους αυτούς. Για τους ανθρώπους που αγωνιούν, όπως κι εκείνη για την περιοχή της, για τους ανθρώπους που θέλουν να δουν την Φαρκαδόνα να ξεχωρίζει και να βαδίζει ελπιδοφόρα.