Δέκα Δραστήριες Γυναίκες στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης

Δέκα στα δέκα γυναίκες στην διοίκηση του πολιτιστικού Οργάνου του χωριού

Άρωμα γυναίκας θα φέρει για την επόμενη διετία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης Τρικάλων.

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Σύλλογο για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου εκλέχτηκαν για πρώτη φορά 10 δραστήριες γυναίκες που ετοιμάζονται να ξεδιπλώσουν τους στόχους και να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους για την περαιτέρω πολιτιστική αναβάθμιση του χωριού, τη διάδοση και τη διάσωση ηθών και εθίμων.

Στόχοι που συμπεριλαμβάνονται εξάλλου και στο καταστατικό του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού.

Συγκεκριμένα μετά την συγκρότηση του Σώματος των νεοεκλεγμένων, πρόεδρος ορίστηκε η κα Βασιλική Φιλίππου, αντιπρόεδρος η κα Φωτεινή Τσιάντου, ταμίας η κα Αικατερίνη Πλακουτσή, γραμματέας η κα Μαρία Πριτσιούλη και μέλη οι κ.κ. Βασιλική Καρούμπα, Αικατερίνη Μακρή, Ελένη Παπαποστόλου, Ελένη Τσιανάκα, Αθανασία Γάτσιου και Παρασκευή Κοταρέλα.

Ήδη η νέα διοίκηση άρχισε να προετοιμάζεται για την ετήσια διοργάνωση που τείνει σε θεσμό για το χωριό, εκείνη του «Ανταμώματος με την Παράδοση και τον Πολιτισμό» που διεξάγεται τα τελευταία έτη την περίοδο του Αυγούστου.

Σαφώς οι γυναίκες της διοίκησης δεν θα μείνουν μονάχα εκεί καθώς μεταξύ των στόχων τους συγκαταλέγονται η διοργάνωση κι άλλων εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ανάδειξη της παράδοσης.

Με τη γυναικεία θέληση και τη διάθεση της προσφοράς στο πολιτισμό η δεκαμελής διοίκηση προετοιμάζεται να αναλάβει ενεργό ρόλο, κατατάσσοντας το χωριό στα ψηλά της λίστας των πολιτιστικών δράσεων.

Καλή επιτυχία!!!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ