Δεν δίστασαν να σηκώσουν και στα χέρια τον παππού για να του αρπάξουν τα χρήματα

Τρεις γυναίκες κατάφεραν να αρπάξουν από ηλικιωμένο του Πετρωτού 30 ευρώ

Σε αυστηρές περιπολίες προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών γυναικών που κατάφεραν να προσεγγίσουν ηλικιωμένο στο Πετρωτό και να τους αφαιρέσουν το ποσό των 30 ευρώ περίπου.

Ειδικότερα το συμβάν σημειώθηκε αργά το πρωί της Παρασκευής. Ο ηλικιωμένος ενώ βρισκόταν στο δρόμο είδε να τον προσεγγίζει ένα κόκκινο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις γυναίκες όχι μεγαλύτερες των 45 ετών. Οι γυναίκες αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο και του ζήτησαν να τους πει πως θα βρεθούν στο κέντρο του χωριού.

Στη θέα των γυναικών και στο ολοένα και περισσότερο πλησίασμα, ο ηλικιωμένος παρότρυνε τις γυναίκες να ρωτήσουν σε άλλο κάτοικο του χωριό. Δυστυχώς όμως δεν τον άκουσαν. Μια εκ των θρασύτατων  γυναικών τον πλησίασε ιδιαίτερα κοντά και του είπε ότι λίγο έξω από το χωριό σημειώθηκε κάποιο αυτοκινητιστικό ατύχημα κι ένας άνθρωπος χτύπησε στα πλευρά του. Δεν δίστασε να πιάσει από την μέση τον ηλικιωμένο για να του δείξει που ακριβώς χτύπησε το υποτιθέμενο θύμα του τροχαίου.

Εκείνη την στιγμή πιθανολογείται ότι οι τρεις δράστριες βρήκαν την ευκαιρία για να αρπάξουν από τον ηλικιωμένο το ποσό που κρατούσε στο πορτοφόλι του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών γυναικών.

Για την ιστορία λίγο καιρό πριν, πάλι γυναίκες είχαν πλησιάσει στον ίδιο δρόμο τη σύζυγο του θύματος, καταφέρνοντας να της αρπάξουν από το λαιμό το σταυρό της, τονίζοντας μία εξ αυτών, ότι ο αυτός έμοιαζε καταπληκτικά με εκείνον της μακαρίτισας  μάνας της.