Δεν έπεφτε καρφίτσα στο χορό του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

Οι γυναίκες της Φαρκαδόνας έκοψαν την πίτα τους και αντάλλαξαν ευχές στην διάρκεια μεγάλης εκδήλωσης που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και κέντρισε τα βλέμματα πλήθος μελών και φίλων

Η «παρθενική» εκδήλωση για τη φετινή χρονιά του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα του κοσμικού κέντρου «Ποσειδώνιο» της Φαρκαδόνας για να χορέψουν, να ανταλλάξουν ευχές και να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Φυσικά το αγκάλιασμα του κόσμου υπήρξε έντονο μιας και η αίθουσα που διοργανώθηκε η εκδήλωση κατακλύστηκε από κόσμο που έσπευσε να ψυχαγωγηθεί με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που πλαισιωνόταν από τους Νίκο Γούσσιο στο Κλαρίνο, Νίκο Γκορίλα στο τραγούδι, Μάριο Σαρημιχαηλίδη στο λαούτο, Βάϊο Κρικέλη στην κιθάρας και Φώτη Γαρουφαλιά στα κρουστά.

Η εκδήλωση άνοιξε με την κοπή της βασιλόπιτας και τον χαιρετισμό της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου κα Δώρα Οικονομούλα, η οποία αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση στάθηκε στο παραγόμενο έργο, αλλά και στις προσπάθειες για την ανάδειξη κοινωνικών και πολιτιστικών θεμάτων και ζητημάτων. Ζήτησε την συνεργασία όλων, μελών, φορέων και απλών πολιτών για την προαγωγή των ιδεών και ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Λίγο μετά η γραμματέας του Συλλόγου κα Αμαλία Μπραζιώτη προχώρησε σε απολογισμό των δράσεων για τη χρονιά που αφήσαμε πίσω ενώ μίλησε για τον προγραμματισμό δράσεων για τη χρονιά που διανύουμε.

Η εκδήλωση πέραν του χορευτικού σκέλους, μιας και ακολούθησε η παρουσίαση χορών από τα τμήματα των χοροδιδασκάλων κ.κ. Λάκη Αλεξίου, Σοφίας Μόρφου και Φωτεινής Νεοφώτιστου, είχε και κοινωνικό αντίκτυπο.

Στην διάρκεια αυτής βραβεύτηκαν μέλη και πολίτες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους. Σε αυτό το πλαίσιο ο Σύλλογος βράβευσε μέλη του για την εθελοντική προσφορά αίματος, το οποίο παραχωρήθηκε για τις αυξημένες ανάγκες των τραυματιών της φονικής πυρκαγιάς της Αττικής.

Κατά την εκδήλωση ταυτόχρονα κληρώθηκαν πλούσια δώρα ενώ η πίτα περιελάμβανε δυο δωροφλουριά.

Φωτογραφικό υλικό: Λακιάρας Θοδωρής, Βέρα Γαλατσίδη και Λευτέρης Μακρής

ΒΙΝΤΕΟ ΒΕΡΑ ΓΑΛΑΤΣΙΔΗ