Διάνοιξη της περιφερειακής οδού Κρήνης – Αχλαδοχωρίου από την πυκνή βλάστηση

Άμεση επέμβαση του δημάρχου και των Υπηρεσιών μετά την καταγραφή των προβλημάτων

Ο περιφερειακός δρόμος που ενώνει την Κρήνη με το Αχλαδοχώρι παρουσίαζε στις άκρες του, μια προβληματική εικόνα. Έντονη βλάστηση, αλλά και δέντρα ένθεν – ένθεν του οδοστρώματος προκαλούσαν προβλήματα στην κίνηση, δυσκολεύοντας ταυτόχρονα τους οδηγούς που χρησιμοποιούσαν την οδό.
Το συγκεκριμένο σημείο είχε να αποψιλωθεί επί σειρά ετών με τα αιτήματα και τα παράπονα των κατοίκων των δυο χωριών, αλλά και των δημοτών που χρησιμοποιούσαν για την μετακίνησή τους, την οδό, να πολλαπλασιάζονται.
Ο Δήμος Φαρκαδόνας ήρθε να δει το θέμα μετά τα παράπονα που καταγραφόταν. Άμεσα ο δήμαρχος κ. Θανάσης Μεριβάκης επισκέφτηκε το σημείο, κατέγραψε τα προβλήματα και απέστειλε ειδικά μηχανήματα προκειμένου να συμβάλουν στην διάνοιξη του δρόμου, που σε κάποια σημεία η βλάστηση είχε μειώσει το πλάτος του.
Οι επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ωστόσο, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο θα υπάρξει νέα επέμβαση για την αποκατάσταση όλων των προβλημάτων που θα παρατηρηθεί. Ανάλογες ενέργειες και πρωτοβουλίες θα αναπτυχθούν και σε άλλα σημεία του Δήμου.