Το διασκέδασαν με την ψυχή τους

Τρεις πρόεδροι και δημοσιογράφοι τραγούδησαν και θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές

Το ραντεβού δόθηκε προ ημερών, όχι σε κατάστημα διασκέδασης αλλά στο στούντιο του «Ράδιο Ζυγός» και στην εκπομπή «Ζυγός Live», που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα από τον «FM 100 Ράδιο Ζυγός» και παρουσιάζουν οι Θοδωρής Ευθυμίου και Γιάννης Γατσάς.

Συντροφιά με καλό και ποιοτικό τραγούδι, κράτησε, η ορχήστρα της ταβέρνας «Αρβάλι» στην Λυγαριά, με τους Μπάμπη Αντωνίου και Λίτσα Πολύζου στο τραγούδι, τον Δημήτρη Αδάμο Μπουζούκι και τον Κώστα Χριστόπουλο στην κιθάρα και στο τραγούδι.

Πέραν τον άλλων καλεσμένοι στην εκπομπή υπήρξαν ο πρόεδρος των Εξωτερικών Φρουρών των καταστημάτων κράτησης Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος ήρθε στην εκπομπή κατευθείαν από τον Βόλο, όπου βρισκόταν για επαγγελματικές και συνδικαλιστικές υποχρεώσεις και ο πρόεδρος των Τρικαλινών Υδραυλικών κ. Νίκος Βαλομάνδρας. Με δεδομένο ότι και ο ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής Θοδωρής Ευθυμίου, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών νομού Τρικάλων, θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Ράδιο Ζυγός, υπήρξε συνάντηση… προέδρων!

Από την παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δημοσιογράφοι. Προσκεκλημένοι ο Γιάννης Πιτσογιάννης και ο Δημήτρης Παδιός, συντελεστές της Σαββατιάτικης εκπομπής «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση».

πηγη φωτογραφιών: Trikalain.gr