Η διασκέδαση στο «Ηρώδειο» το βράδυ τους Σαββάτου έφερε υπογραφή… DJ PANTELIS

Η διασκέδαση στο pisina club «Ηρώδειο» της Οιχαλίας άναψε κόκκινο το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το καλοκαιρινό στέκι για Φαρκαδόνιους, Τρικαλινούς και Θεσσαλούς, πιστό στις καλοκαιρινές εκπλήξεις του, φιλοξένησε ένα από τα πιο καταξιωμένα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το DJ PANTELIS που  κατέχει μια σημαντική πορεία με συνεργασίες τόσο με Έλληνες καλλιτέχνες όσο και με ευρωπαίους, συμμετέχοντας Τα events του σε Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Αμερική, Παναμά, Ιταλία, Μπαχρέιν, καθώς και στο Belgrade Foam Fest της Σερβίας με 20.000 θεατές.

Για αρκετές ώρες ο DJ PANTELIS ταξίδεψε μουσικά και σε ανεβασμένους ρυθμούς το κοινό που έσπευσε να τον απολαύσει σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που είχε προετοιμάσει ο ίδιος.

Φιλικός και προσιτός με τους θαυμαστές του, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε σε ένα βράδυ που τα είχε όλα, δροσιά, νιότη, διασκέδαση και μουσικούς ρυθμούς που ενθουσίασαν το κοινό.

Το μουσικό καλοκαίρι στο pisina club «Ηρώδειο» συνεχίζεται. Όπως φυσικά και οι καλοκαιρινές εκπλήξεις. Γιατί το «Ηρώδειο» αποτελεί πόθο, συνήθεια και είναι συνυφασμένο με την καλοκαιρινή μας διασκέδαση σε ένα άκρως υπέροχο, φυσικό περιβάλλον.