Διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες αναπτύσσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Περιόδευσαν σε χωριά της Φαρκαδόνας μιλώντας σε πολίτες καλώντας τον κόσμο να δώσει τη μάχη με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία

Δίαυλους επικοινωνίας με τους πολίτες συνεχίζουν να αναπτύσσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Επισκέπτονται κάθε γωνιά του νομού, κάτι ανάλογο που πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης επισκεπτόμενοι χωριά της Φαρκαδόνας.

Κατά τις επισκέψεις στα χωριά της Φαρκαδόνας οι υποψήφιοι βουλευτές χαρακτήρισαν την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου ιδιαίτερα κρίσιμη για την υπεράσπιση του κοινωνικού κράτους, για τη δημόσια Υγεία, τη δημόσια Παιδεία, τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση, την εργασία και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Συζήτησαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ανέτρεξαν στην περασμένη πενταετία μιλώντας για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης με σημαντικότερα εκείνα της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια.

Ζήτησαν από τους πολίτες «να μην γυρίσουμε πίσω, να προχωρήσουμε μπροστά, υλοποιώντας ένα προοδευτικό σχέδιο για τον τόπο, για ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. Όπως εξήγησαν στις εκλογές κρίνεται το μέλλον της χώρας και της κοινωνίας  και κάλεσαν τον κόσμο να δώσει τη μάχη με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *