Δίδυμη βουτιά στα νερά της κολυμπήθρας

Το ζεύγος Αποστόλη και Δήμητρας Οικονόμου βάπτισαν τις κορούλες τους στο εξωκλήσι της Αγίας Αικατερίνης Κρήνης παρουσία πλήθους κόσμου

Ο κόσμος που συνέρευσε στο εξωκλήσι της Αγίας Αικατερίνης Κρήνης ήταν πολύς. Ο λόγος να απολαύσει τις δίδυμες αδελφές, στο πρώτο κοσμικό γεγονός της ζωής τους. Στην πρώτη επίσημη και ευλογημένη βουτιά στα ευλογημένα νερά της κολυμπήθρας που θα τις ανοίξουν την οδό της Εκκλησίας και του Χριστού. Ο λόγος για τα δίδυμα βρέφη της οικογένειας Αποστόλη και Δήμητρας Οικονόμου, που βαπτίστηκαν παρουσία συγγενών και φίλων των γονιών τους. Οι καλεσμένοι της οικογένειας αρκετοί. Μάλιστα κάποιοι διένυσαν μίλια για να φτάσουν στην Κρήνη, καθώς αφίχθησαν από το νησί της Τήνου, όπου ζει και εργάζεται το ζεύγος Οικονόμου.

Λίγο αργότερα τα βρέφη βούτηξαν στην κολυμπήθρα από τα χέρια των ιερέων, πατέρων Αναστασίου Γκαβοτζίμα και Δημητρίου Καψιώχα. Τα ονόματα στις χαριτωμένες δίδυμες έδωσαν οι νονοί τους Βαγγέλης και Χριστίνα Τσικούρα και Ιωάννα Μακαρώνα. Χάρισαν τα ονόματα Άννα και Ευαγγελία και ευχήθηκαν στις νεοφώτιστες να είναι καλότυχες και ευλογημένες.

Το «KriniLive» εύχεται στους γονείς και τους αναδόχους να τους ζήσουν οι νεοφώτιστες και να είναι γερές και καλότυχες.