Η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του «Ηρακλή» Ζάρκου ευχαριστεί την «Sakorafa Sportwear»

Εδώ και 30 χρόνια το κατάστημα «Sakorafa Sportwear» παραμένει πρωταγωνιστής στις καθημερινές σπορ ενδυματολογικές επιλογές, εξοπλίζοντας μικρούς και μεγάλους με αθλητικά είδη, που κάνουν πιο άνετη την καθημερινότητά τους κι αποτελούν πολύτιμο συνεργάτη στις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Πρόσφατα το κατάστημα, προσέφερε στην Παιδική Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Α.Ο. Ηρακλή Ζάρκου, αθλητικά είδη που θα χρησιμοποιηθούν από τα μέλη της για τις αθλητικές δραστηριότητες και ανάγκες τους.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ηρακλής και της Παιδικής Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας καθώς και ο τεχνικός ευχαριστούν θερμά την «Sakorafa Sportwear» για την προσφορά της. Η προσφορά των ειδών θεωρείται πολύτιμη, μιας και διατίθεται για τα παιδιά του Ζάρκου, (τόπο καταγωγής των υπευθύνων του καταστήματος), που έρχονται κοντά με το αγαπημένο τους άθλημα και γενικότερα τον Αθλητισμό.

Το κατάστημα της εταιρίας «Sakorafa Sportwear» βρίσκεται επί της οδού Δαβάκη 43, στη Νεάπολη Λάρισας με τους καταναλωτές να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν εξειδικευμένα αθλητικά είδη – ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, τσάντες, μπάλες – για επαγγελματίες, αλλά και για ερασιτέχνες αθλητές, πάντα με την έμπειρη καθοδήγηση.