Διήμερο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο 2ο Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Μαθητές αποχαιρέτησαν το σχολείο λέγοντας ναι στο Αθλητισμό και τον Πολιτισμό μέσα από εξαιρετικές δράσεις που παρουσίασαν στη διήμερη γιορτή τους

Με ένα ξεχωριστό διήμερο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων αποχαιρέτισαν τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη μαθητές και δάσκαλοι του 2ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε την περασμένη Τετάρτη με τη διοργάνωση μιας μικρής Ολυμπιάδας αθλημάτων με συντονιστές τον διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Ζάμπρα, τον γυμναστή του σχολείου κ. Γιώργο Λέτσιο και τους δασκάλους κ.κ. Γιώργο Παπαλεξάνδρου και Βασίλη Χαχόπουλο.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα με την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με αφιέρωμα στο παλιό, ελληνικό κινηματογράφο με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κα Ξανθή Θεοφάνη και βοηθούς τις δασκάλες του σχολείου.

Η διεύθυνση του σχολείου καθώς και οι δάσκαλοι ευχαριστούν θερμά όλους τους μαθητές,  τους γονείς, που μας τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και ειδικά την πρόεδρο, που ήταν όλη τη χρονιά δίπλα τους, όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς , και όλους όσους βρίσκονται δίπλα στο σχολείο και στηρίζουν το έργο που επιτελείται σ΄ αυτό.