Δικαιώνεται η συνέπεια του Θανάση Λιούτα

Η αφοσίωση που έχει δείξει ο Θανάσης Λιούτας προς τους ανθρώπους του τόπου μας όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ως αντίκτυπο σήμερα που ο ίδιος επισκέπτεται όλα τα χωριά του νομού, επίσημα ως υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με την ΝΔ

 Με ιδιαίτερη συμπάθεια και αγάπη υποδέχονται οι Τρικαλινοί τον υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Θανάση Λιούτα. Ο κ. Λιούτας συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά αλλά ταυτόχρονα και στην πόλη, όπου γίνεται δεκτός με ιδιαίτερη αγάπη, γεγονός που τον γεμίζει χαρά και αισιοδοξία βαδίζοντας προς τις εκλογές της 7ης Ιούλίου.

Η συνέπεια στην προσφορά και η αφοσίωση που έχει δείξει ο Θανάσης Λιούτας προς τους ανθρώπους του τόπου μας όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ως αντίκτυπο σήμερα που ο ίδιος επισκέπτεται όλα τα χωριά του νομού, επίσημα ως υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με την ΝΔ, να γίνεται αποδεκτός με πολύ μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό. Άτομα κάθε ηλικίας τον υποδέχονται σε κάθε γωνιά του νομού, καταθέτοντας αγωνίες και προβληματισμούς, ζητώντας από τον ίδιο να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης.

Οι άνθρωποι ξέρουν καλά ότι ο Θανάσης Λιούτας δεν είναι ένας συμβατικός πολιτικός, που αρέσκεται σε μεγάλα και εύκολα λόγια. Μιλάνε οι πράξεις του. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η εγγύηση ότι θα κάνει τα πάντα για το καλό του τόπου μας.»
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *